"Thou shalt not be fake to themselves,

thou shalt not rush towards a moving train before reading his ticket,

thou shalt not run away from truth,

thou shalt leap to live,

trust to breathe,

love to complete 

and in the end repeat!"

Recent Post

sâmbătă, 25 decembrie 2010

merry fucking Christmas.

e profund deprimant să primeşti 10 mesaje la fel: tipicul ‚moşu a sosit/ să fii fericit/ yay sărbători fericite’. de ce zic asta? păi na, or fi nişte oameni cărora chiar le doreşti să fie fericiţi, dar cum o să îi faci să zâmbească printr-un amărât de mesaj cu textu copiat de pe gugăl?
în fine. sărim peste cât de deprimante sunt sărbătorile, şi despre veeeşnica discuţie ‚există sau nu Moşu’ [pentru că oricum există chiar dacă voi nu mă credeţi. luzări.]
scopu' acestui post e un sfat: uitaţi-vă în jur şi gândiţi-vă la cei pe care îi iubiţi. rugaţi-vă pentru ei, dacă credeţi în Dumnezeu. scrieţi-i Moşului să le aducă daruri, dacă credeţi in Moşu. şi îndepliniţi-le dorinţele, dacă credeţi în voi. asta e singuru lucru pe care trebuie să-l faci de Crăciun. restul sunt accesorii.
iar urarea mea de sărbători pentru voi o să fie mult succes în a face toate astea şi să vă fie returnate zâmbetele pe care le oferiţi.
în fond, simpăticuţul de Jesus asta şi-ar dori cadou de ziua lui. [să nu uităm că e ziua lui right?] şi dacă tot nu avem cum să-l stresăm cu mesaje cu ‚la mulţi ani’ [dat fiind că e mort, de fapt nu e mort, e God, eh, nu mai contează, oricum e în altă reţea] şi cadouri care nu ii plac, măcar să facem lumea, măcar pentru o zi, ceva ce i-ar place să vadă -oameni trăind unii pentru alţii.
ne mai auzim la un vin fiert pus într-o jumate de coajă de portocală sau la o ţigară.
vă urez numai vise împlinite, fulgi şi iubire.
merry fucking Christmas! 

[p.s. de citit o colectie de 100 de dorinţe . inspiraţi-vă de aci.]